Jak vyléčit rakovinu

22.06.2009 17:26

 

V jednom časopise jsem narazil na velice zajímavý článek, ve kterém jsem se dočetl, že jakoukoli rakovinu lze vyléčit směsí jedlé sody a javorového sirupu. Americký důchodce Jim Kelmun tvrdí, že podal tuto směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinu v konečném stadiu. Z toho prý 183 lidí ještě žilo 15 a více let, téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.

Jak na to vlastně přišel? Tuto léčbu objevil náhodou v polovině minulého století. V jeho rodině měla řádit rakovina prsu, která zahubila 4 z jeho pěti sester. Když s tou poslední zkoumal, proč zrovna ona byla výjimkou, přišel na to, že ráda mlsá javorový sirup s trochou jedlé sody. A lék byl na světě.

Jim Kelmun:

"Na celé naší Boží zemi neexistuje nádor, který by se nedal vyhladit trochou sody a javorového sirupu."

Jeho pacienti to prý dosvědčují a říkají o něm, že je kouzelník...

Farmář Ian Roadhouse:

"Doktoři v nemocnici mi řekli, že jsem ztracen a zbývá mi méně než 6 měsíců. Ale tenhle léčitel mi dal svou směs a za pár měsíců bylo po rakovině. Nenašli ji ani pod rengtenem."

"Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních "standardních" chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám.

Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza. Je třeba připomenout, že značný vliv na celý tělesný metabolizmus má už i soda rozpuštěná ve vodě. Po požití dojde k okamžitému posunu úrovně pH do zásadité oblasti.


Sodu lze brát v průběhu celého dne v dávkách odpovídajících polovině čajové lžičky, ačkoli při dlouhodobém užívání jsou nižší dávky bezpečnější. Lidé trpící rakovinou by ovšem zpočátku měli brát časté silné dávky, aby rychle dosáhli výrazného posunu v úrovni pH, protože menší změny pH naopak mohou růst rakoviny dokonce povzbudit."

Zní to zajímavě, že? Jelikož nejde o žádnou homeopatii či jinou pochybnou záležitost, nýbrž o čistě empirické poznatky, jsem ochoten věřit, že tento lék je účinný, a s klidným svědomím tedy tuto nikterak nepříjemnou léčbu doporučuji každému, kdo trpí nějakou formou rakoviny, či někoho takového zná. Nemají co ztratit. Mohou jen získat...

Recept:

Smíchat jeden díl jedlé sody (musí být čistá, bez přídavku hliníku či jiných příměsí) se třemi díly čistého, 100% javorového sirupu v malé misce nebo kastrůlku, nejlépe ve vložené vodní lázni, a směs za stálého míchání 5 minut udržovat na 40, max. 45 stupňů.
Brát se má jedna čajová lžička denně, lze ale i 3x denně, dle potřeby a okolností.


Zdroj: WM magazin č. 80

 

—————

Zpět


Komentáře

Datum: 19.06.2012

Vložil: Mikael

Titulek: Re: Re: Re: Sirup se nespojí

Podle tohoto videa to smíchání jde:

https://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=jedla-soda-levny-lek&cisloclanku=2012020003

—————