Obcování se zvířetem

11.06.2009 13:34


Muž může mít sex se zvířaty...

... praví se ve spisku Tahríre l-veláje od ájatolláha Rúholláha Chomejního, vůdce "islámské" revoluce v Íránu. Kdo nevěří, ať vygoogluje. Tato náboženská ikona a idol antiamerických a antisemitistických blbů, otec dnešního revolučního nukleárního Íránu, má v tomto díle i další perly. Ptám se, zda v rámci politicky korektního přístupu k mulikulturnímu soužití bude v Evropě a tudíž i u nás podle jeho díla praktikováno.

 

Zde jsou ukázky:

"Muž může mít sex se zvířaty jako velbloudy, krávami, ovcemi atd. Ale měl by zabít zvíře poté, co dosáhl orgasmu. Neměl by prodávat jeho maso lidem z jeho vlastní vesnice, ale je rozumné prodat maso vedlejší vesnici."

 

"Muž může mít sexuální rozkoš z dítěte ve věku kojence. Ale neměl by penetrovat vaginálně, jenom anální penetrace je přijatelná. Jestli muž penetraci provede a poškodí dítě (myslí se panenskou blánu dívky), měl by zabezpečit její živobytí po celý její život. Tato dívka se nebude považovat za jednu z jeho čtyř permanentních žen a muž nebude oprávněný vzít si sestru dívky za manželku."

 

"Jestli dítě zemře v děloze matky a je nebezpečné ho tam nechat, musí být odstraněno nejlehčím možným způsobem; je-li to nutné, může být rozřezáno na kousky; to by mělo být provedeno manželem ženy nebo porodní bábou."

 

"Nejlepší osobou ke kojení dítěte je jeho vlastní matka. Je lepší, když nežádá peníze za tuto službu, ale její manžel jí může za to platit, z vlastní vůle. Jestli je suma, kterou matka požaduje, vyšší než sazba požadovaná kojnou, manžel má právo vzít dítě od matky a dát ho kojné."

 

"Je lepší pro dívku, když se provdá v takovém věku, aby začala menstruovat v domě svého manžela, spíše než v domě svého otce. Každý otec, který provdá svou dceru tak mladou, bude mít trvalé místo v ráji. Toto nařízení vychází z příkladu života Proroka Mohameda, který si vzal za ženu Aišu, když jí bylo 6 let a měl s ní první sexuální styk, když jí bylo 9."

 

Vzato z: eurabia.cz

 

Jak to vidí Bible?

  1. Nebudeš obcovat s žádným dobytčetem a neznečistíš se s ním. Ani žena se nepostaví před dobytče, aby se s ní pářilo. Je to zvrhlost.
  2. Ničím z toho všeho se neznečišťuj, neboť tím vším se znečišťují pronárody, které před vámi vyháním.
  3. Jimi byla znečištěna země. Proto jsem ji ztrestal pro její nepravost a ona vyvrhla své obyvatele. (Lv 18,23-24)

 

 

Škoda, že islámští učenci nevěří Písmu svatému. Věděli by totiž, co se Bohu líbí, i co se mu přímo hnusí...

 

 

—————

Zpět