Mimozemský potrat

12.12.2014 23:58

 

Za  noci, obsypaných hvězdami, slétali z nebes tajemní tvorové z dalekých světů. Zmocňovali se pozemských žen a když nastal jejich čas, vraceli se, aby si odvezli své potomky. Tato legenda byla zaznamenána nejen na vzdálených místech zeměkoule, ale kupodivu i v centru Evropy.

V rozměrném skleněném válci je pod názvem „Monstrum humanum" uložen v lihu velmi zvláštní tvor. Na novorozence má poměrně pevné, dobře stavěné tělo. Ohromná hlava šokuje svým neobvyklým tvarem. Z kulatého obli-čeje běžné velikosti vystupuje vysoký kužel neuvěřitelně protáhlé lebeční klen-by. Jak se zdá,  není to odraz deformace, ale přirozená podoba.  Oči připomínají obří hmyz. Nadměrné velké, kulaté bulvy jsou usazeny v kapkovitě protažených  důlcích. Nepatrný nos s malými otvory se podobá zobáčku. V pootevřených ústech bez rtů se rýsuje tuhý jazyk. Ruce jsou složeny k tělu jako křídla a mají, prosím pozor, jen čtyři velmi dlouhé prsty. Chodidla disponují stejným počtem prstů a jsou nesmírně plochá jako kachní. To nejsou nohy určeny pouze pro chůzi po zemi, ale i k pobytu ve vodě.

Zvláštní exponát je vystaven v přírodovědném kabinetu Vlastivědného muzea v německém městečku Waldenburg.  Jeho podoba až podezřele přesně připomíná  mimozemské bytosti, jak je popisují legendy andských Indiánů, Maorů, Polynésanů a dalších národů. Vždy se jedná o sotva metr vysoké tvory s protáhlými lebkami, obřími zraky a čtyřmi prsty na končetinách.  Je „monstrum humanum" z Waldenburgu jedním z nich?

Otec z kosmu, matka pozemšťanka

Ufolog a spisovatel Hartwig Hausdorf je o tom bezvýhradně přesvědčen.  „Tato bytost je křížencem člověka a mimozemského návštěvníka.Vetřelci z vesmíru oplodnili pozemskou ženu. Myslím, že se pokusili spojit vlastní a lidské geny, aby kříženec disponoval jejich vlastnostmi. Bohužel se to nepoda-řilo a tvor získal pouze vnější podobu, kterou tak dobře známe ze zpráv o přistání UFO. "

Dobové dokumenty jsou poměrně strohé. Záhadný novorozenec byl čtvrtým dítětem  Johanny Sophie Schmiedové z města Tauchy. Tehdy osmadvacetiletá žena ho přivedla na svět mrtvé v roce 1735. Událost byla zaznamenána v místní kronice: „Dítě vypadá jako kříženec člověka a slepice. Místo úst má podivný zobák, obrovský mozek, kachní nohy, ručičky připomínající křídla, velké kulovité oči a zcela mu chybí uši." A jako vysvětlení neobvyklého vzhledu stojí: „Paní Schmiedová byla přepadena kunou. Šok způsobil znetvoření dítěte."Hausdorf zprávě oponuje:"Tyto vzpomínky mohli mimozemšťané uměle u ženy vyvolat, aby zapomněla na setkání s nimi." Stala se Johanna Schmiedová jednou z prvních, nám známých žen, kterou oplodnily mimozemské bytosti?

Rušno na obloze

Právě v první polovině 18. století prosvětlovaly oblohu nad Německem obří létající objekty. Dne 25.prosince 1729 byla pozorována rudě zářící koule o velikosti Měsíce v úplňku. Její skutečná velikost později astronomové odhadli na 800 metrů. V dalších letech byl zaznamenán pohyb těles dosahujících délky téměř jednoho kilometrů. Vznášení se na místě střídané s prudkými změnami polohy i samotná velikost vylučuji, aby šlo o kulový blesk nebo meteorit při průletu atmosférou. Vše napovídá umělému původu.  Je „slepičí člověk" dítětem některého z členů posádky těchto nepozemských létajících strojů?

Ředitel muzea Ralph Zenker k tomu říká:Nechce se mi věřit, že by to skutečně mohl být potomek bytosti z vesmíru. Spíše si myslím, že jde o velmi zvláštní zohavení dítěte. Ale rozhodně nehodlám žádnou teorii vyloučit. Musí však být podložena pevnými vědeckými důkazy. Počítačová tomografie ani genetické testy prozatím nepřinesly využitelné výsledky".

Příliš mnoho svědků

„Ženu mi unesl malý muž v šedém obleku a s tmavým obličejem, aby pomohla při porodu. Když byla nesena větrem, spatřila velkými lesklými kovovými dveřmi chodbu, která ústila do prostoru, který byl ozářen jasným světlem."  Odpřísáhl v roce 1671 Peter Rahn, duchovní ze švédského města Malmö.

Český humanista a vzdělaný šlechtic Mikuláš Dačický z Heslova zapsal událost z roku 1608: „Jakási žena z předměstí Kutné Hory pravila a dokazovala, že když její muž odešel ráno v sedm hodin do práce v dolu, něco podobného jejímu muži si k ní přilehlo, vzalo ji z lože a odneslo na Pach až k lávce. Tam ji to pustilo a ona se toliko v košili vrátila domů."

Dcera pekaře z obce Čechy pod Kosířem nesla na zámek čerstvě napečené rohlíky. Poblíž lesa narazila na malého šedého mužíka, odpudivého vzhledu.Tvor ji začal obcházet,  nakukoval do koše a sebral dva rohlíky. Kousl do nich a ihned je s odporem zahodil. Vzápětí odešel. Po chvíli se objevila velká kovová koule, vznášela se volně v ovzduší a pak zmizela na obloze. Vylekané děvče utíkalo na faru a chtělo se vyzpovídat. Záznam o této události se dochoval jak ve farních knihách, tak v zámeckém archivu s poznámkou, že za nedodané rohlíky byla udělena pokuta.

Nemohly být tyto malé šedivé tajuplné bytostí ve skutečnosti mimozemskými návštěvníky? Nezaznívají i v pověstech  evropských národů ozvěny kontaktů s jinými světy?
 

Zdroj: www.mysteryfilm.cz/

 

Bible, Genesis kap. 6:

1. Když se lidé počali na zemi množit a rodily se jim dcery, viděli synové Boží,

2. jak půvabné jsou dcery lidské, a brali si za ženy všechny, jichž se jim zachtělo.

4. Za oněch dnů, kdy synové Boží vcházeli k dcerám lidským a ty jim rodily, vznikaly na zemi zrůdy, ba ještě i potom. To jsou ti bohatýři dávnověku, mužové pověstní.

 

—————

Zpět